Skip to main content

Appartement of villa kopen in Mae Phim Thailand

Vakantie, overwinteren, verhuren en investeren

Eindelijk uw eigen appartement of bungalow en wellicht ook nog eens direct aan zee! Maar dan liever niet aan een Spaanse Costa. Wat dacht u van een vakantie of overwinteren in Laem Mae Phim in Thailand? Misschien denkt u aan verhuren. In ieder geval is het een lucratieve investering. De reis mag dan misschien iets duurder zijn, maar uw woning en het levensonderhoud zijn echt een stuk goedkoper. En thuis kan ook nog eens de kachel uit. Daar komt bij dat het klimaat altijd prettig is, de mensen vriendelijk, het eten overheerlijk en de voorzieningen optimaal.

Opgeleverd augustus 2019
Op en top genieten van alle comfort tijdens uw vakantie of overwintering in Thailand, op slechts 2 uur rijden vanaf Bangkok. Ontdek Escape Condominium, een tropische en exclusieve investering. 74luxe appartementen direct aan een afgezonderd strand in Mae Phim Beach Thailand.
Startprijs al vanaf: 3.861.000 THB
Start constructie: derde kwartaal 2018
Een 100% eigen appartement in Thailand. Om te verhuren, misschien om zelf te overwinteren of beide. Er is nu een betaalbare optie..., Mantra Condominium.
Startprijs al vanaf 1.442.000 THB
U zoekt een eigen paradijs in Thailand? En ook nog eens dichtbij het strand? Kies dan voor deze villa met eigen zwembad. 100% tropisch want het eigentijdse openlucht ontwerp, met ruime openslaande deuren, zorgt ervoor dat binnen ook buiten is.
Al vanaf: 5.300.000 THB
Uw eigen Thaise villa! Een tropische maar toch betaalbare investering. Kies voor een privé zwembad of voor een woning met een gedeeld zwembad met restaurant en bar.
Al vanaf: 3.400.000 THB