Skip to main content

Mae Phim Beach

Mae Phim Beach ligt in de provincie Rayong, een authentieke vakantieplaats aan de oostkust van Thailand. Slechts twee uur rijden van de internationale luchthaven van Bangkok. Mae Phim is van een slaperig vissersdorp uitgegroeid tot een tweede huis bestemming voor veel westerlingen. Maar ook Thai hebben deze plek ontdekt voor hun vakantiehuizen of een weekendje weg. En dat is niet zo gek want Mae Phim staat bekend om haar natuurlijke schoonheid, witte zandstranden en de vele visrestaurants.

Slechts twee uur vanaf het vliegveld

Het is slechts twee uur rijden vanaf Bangkok Suvarnabhumi International Airport. Binnen dezelfde reistijd zit je bijvoorbeeld ook op de ferry naar Koh Chang of sta je voor de grens met Cambodja. Op weg naar het mysterieuze Angkor Wat.

Mae Phim ligt aan een 4,3 kilometer lang strand. Het zand is fijn en wit. Het water helder en schoon. Zonder hoge golven en sterke stromingen, dus veilig om te zwemmen. Voor de kust liggen tropische eilanden. Landinwaarts interessante tempelcomplexen, spannende watervallen, grotten en mangrove lagunes.

Voor desktop: vergroot de foto's door te klikken.